Georgië nodigt u uit

vardzia NL

Georgie is gelegen op de crossroads tussen Azië en Europa. Georgië biedt een fabuleuze diversiteit waar zeer veel te ontdekken valt.

Georgië is een van de kleine landen van de wereld maar heeft zijn gast veel te bieden, zoals cultuur, natuur, actieve vakanties, strand, rondreizen, en nog veel meer.. De grootte van Georgie is vergelijkbaar met die van Zwitserland en heeft de hoogste berg van Europa, om geweldig te kunnen wandelen, fietsen, cultuur op te doen.

Georgie is ook het land met zijn uitgebreide wijn cultuur. Geweldige architectuur, een hoeveelheid aan goed bewaarde cultuur, die u uitnodigd om te komen: ontdekken, genieten, beleven en op adem te komen.

Georgie is een veilig land waar de Christelijke normen hoog worden gehouden. CULTUUR wordt hier met hoofdletters geschreven.

Gastvrijheid is niet een MUST maar hoort er gewoon bij. Hier maak je vrienden, niet alleen voor gedurende je vakantie, maar voor je hele leven. Dit gecombineerd met een Mediterraan klimaat en de legendarische gastvrijheid van de Georgiers, garandeert Georgië u een zeer oude (cultuur) maar voor u nieuwe bestemming.

Ontdek het zelf.