Disclaimer

disclaimerGeorgia travel guide Disclaimer

Over het gebruik van deze site

De informatie op deze website is bedoeld om je te informeren. Ondanks het feit dat Georgia Travel zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Georgia travel niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie, producten en diensten verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door Georgia travel in de regel niet beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Georgia travel wijst iedere aansprakelijkheid in deze dan ook van de hand. Georgia travel behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde onaangekondigd te wijzigen.

Waarborging van je gegevens

Deze website wordt beheerd door Georgia travel . Wanneer je gegevens invult op deze site, zal Georgia travel deze gegevens van je verwerken.

Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Georgia travel je privacy, door naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat je persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn en dat je persoonsgegevens door Georgia travel beschermd worden en je bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van je persoonsgegevens. Voor vragen over het privacybeleid of de wijze waarop Georgia travel je persoonsgegevens verwerkt, kunt je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ’privacy gegevens’.

Indien je de brochure van ons ontvangt waar je geen prijs op stelt, kun je je naam en adres opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van ’verwijder mijn gegevens'. Wij zullen dan al je gegevens verwijderen uit ons adressenbestand.

 

Maart 20, 2011.